Andere controlepost Handel en de laatste eindjes

Door personeelsgebrek konden we niet terecht in de Bron en ook niet in café ’t Hart. Gelukkig hebben we een alternatief gevonden en wel bij Pluktuin De Heerevelden, Kapelweg 33, 5423 VH Handel. Het is jammer dat de meesten met de fiets zijn, want je kunt daar zelf een prachtig boeket plukken voor thuis.

 

We zijn de routes nog aan het optimaliseren. In het stukje Duitsland werden we gisteren verrast door een nieuwe Baustelle, zodat we de route aldaar moesten aanpassen. Er komen ook vragen binnen over de hoogtemeters. In de korte route zijn geen beklimmingen opgenomen (behoudens een aantal viaducten) en toch komen we daar aan 311 hoogtemeters. In de lange route is het een klein beetje klimmen in etappe 4 en in deze route krijgen de deelnemers in totaal 849 hoogtemeters te verwerken (opgenomen via een Garmin Edge).

 

De lange termijn weersverwachtingen zien er in ieder geval goed uit. Zoals het nu is blijft het droog. Het wordt prachtig fietsweer. Je kunt nog aan beide tochten inschrijven dus wacht niet langer en schrijf in. Je kunt dit direct doen via de link: http://www.diekirch-valkenswaard.nl/inschrijven/