Crocusrit

De Stichting Wieleraktiviteiten Wim Kemps organiseert elk jaar naast Diekirch-Valkenswaard de zogenoemde RegioBank Bastian & Visser Crocusrit. In het jaar 2017 zal deze tocht worden verreden op zondag 23 april.

De Crocusrit is een recreatieve toertocht, die in 2017 weer over 2 afstanden van resp. 80 en 110 km door de mooiste stukken van de Brabantse Kempen, kan worden gefietst . Ook deze tocht is geheel uitgepijld en voor deelnemers zijn bij vertrek routebeschrijvingen beschikbaar.

Er kan tussen 08.00 en 09.00 uur worden gestart. De kosten van deelname bedragen 4 Euro. Inschrijven kan niet anders dan ter plaatse en direct vóór vertrek. Deelnemers, die zijn aangesloten bij de NTFU krijgen een korting van € 1  en betalen dus 3 Euro.

Zowel het vertrek- als het eindpunt is café  De Bel aan de Markt in Valkenswaard. In de tocht is een stempelpost met bevoorrading opgenomen.

Bij inlevering van een volledig gestempelde startkaart ligt er voor elke deelnemer een zeer toepasselijke fiets-attentie klaar!

De 2 routes staan zijn ook op GPX beschikbaar!