Inschrijven tocht

Inschrijven algemeen.

Op zaterdag 25 augustus 2018 wordt – al weer – editie 40 (een jubileum) van de internationale toertocht Diekirch-Valkenswaard over een afstand van 262 km. verreden.  Inschrijven kan vanaf 1 april a.s. tot en met 23 augustus. Wij vragen u dan ook dringend om hiermee rekening te houden.

Inschrijven vanuit Nederland – individueel .

Alle inschrijvers met een Nederlands IBAN-nummer kunnen individueel inschrijven.
Degenen, die een buitenlands IBAN-nummer hebben kunnen dit niet.

Klik op onderstaande button om u in te schrijven.

Deze button gebruiken : 

Online-inschrijven 

Inschrijven Buitenlanders (niet-Nederland) en groepen.

Zij kunnen zich  via dit mailadres (=> nettyswwk@gmail.com ) melden met hun gegevens zoals: naam, adres, woonplaats, land en geboortedatum. Dit laatste geldt ook voor groepen (ook uit Nederland) – uiteraard met dezelfde gegevens. Hierna ontvangen zij een email via bureau ‘Inschrijvingen’.

Afhandeling inschrijven algemeen:

Na overschrijving van de verschuldigde kosten, is mailto:SWWK@onsbrabantnet.nlelke ‘inschrijver’ ingeschreven als deelnemer en ontvangt een email onder welk inschrijvingsnummer hij/zij staat ingeschreven. Dit nummer is nodig ter controle van het rugnummer en het nummer op het scan-pasje, die beide in Diekirch, voor de start, worden uitgereikt.

Het inschrijvingsbedrag is vastgesteld op € 26,00 per deelnemer; NTFU-leden krijgen € 3,00 korting en betalen derhalve slechts € 23,00. De kosten van bus/fietsvervoer zijn € 30,00.