Inschrijven tocht

Inschrijven Diekirch-Valkenswaard. 


Op zaterdag 27 augustus 2022 wordt de toertocht Diekirch-Valkenswaard over een afstand van 250 km verreden. Daarnaast wordt tevens een tocht van 150 km georganiseerd vanuit Valkenswaard die onderweg aansluit bij de route vanuit Diekirch. Inschrijven voor beide tochten is mogelijk vanaf 1 juni 2022.

Let op!! Het maximaal aantal deelnemers vanuit Diekirch is voor dit jaar vastgesteld op 400. Schrijf dus op tijd in.

Het voorinschrijven is gestopt op 22 augustus. We zijn in gebreke gebleven om op deze pagina te melden dat op dat moment ook de officiële inschrijving stopt. Daarom willen we degenen die de inschrijving gemist hebben alsnog in de gelegenheid stellen om in te schrijven voor een van beide tochten. Dit kan nog tot donderdag 25 augustus 20.00 uur. Je dient daartoe je n.a.w. gegevens, geboortedatum, geslacht, Email-adres en evt telefoonnummer te mailen aan henryswwk@gmail.com. Het verschuldigde inschrijfgeld moet tegelijk overgemaakt worden naar bankrekeningnummer: NL08 RBRB 0827 9682 21 t.n.v. Stg Wielerakt Wim Kemps. Zodra we het geld hebben ontvangen krijg je per mail je een bevestiging.

Inschrijven vanuit Nederland en België – individueel .

Alle inschrijvers met een Nederlands of Belgisch IBAN-nummer kunnen individueel inschrijven.
Degenen, die een ander IBAN-nummer hebben kunnen dit niet. Vanaf dit jaar is het eveneens mogelijk om meerdere deelnemers tegelijk in te schrijven en dan maar één keer te betalen. Om meerdere deelnemers tegelijk in te schrijven zit voor de betaalstap een extra knop in het inschrijfformulier met de tekst ‘Deelnemer toevoegen’. Na het drukken op deze knop komt u weer bij stap 1 van het formulier terecht en kunt u zo nog meer mensen invoeren.

Klik op onderstaande button om u in te schrijven voor Diekirch-Valkenswaard (250 km):

Online-inschrijven Diekirch-Valkenswaard

Klik op onderstaande button om u in te schrijven voor Valkenswaard-Duitsland-Valkenswaard (150 km):

Online-inschrijven 150 km
Inschrijven Buitenlanders (niet-Nederland en niet-België).

Zij kunnen zich  via dit mailadres (=> henryswwk@gmail.com ) melden met hun gegevens zoals: naam, adres, woonplaats, land en geboortedatum. Dit laatste geldt ook voor groepen (ook uit Nederland) – uiteraard met dezelfde gegevens. Hierna ontvangen zij een email via bureau ‘Inschrijvingen’.

Afhandeling inschrijven algemeen:

Na overschrijving van de verschuldigde kosten, is elke ‘inschrijver’ ingeschreven als deelnemer en ontvangt een email onder welk inschrijvingsnummer hij/zij staat ingeschreven. Dit nummer is nodig ter controle bij de uitgifte van van het kaderplaatje en het scan-pasje. Voor de tocht van 250 km worden beide in Diekirch, tijdens de receptie of voor de start, uitgereikt. Voor de tocht van 150 km worden beide voor de start op de Markt in Valkenswaard uitgereikt.

Het inschrijvingsbedrag voor de tocht over 250 km is vastgesteld op € 35,00 per deelnemer; NTFU-leden krijgen € 3,00 korting en betalen derhalve slechts € 32,00.
Het inschrijvingsbedrag voor de tocht over 150 km is vastgesteld op 
€ 20,00 per deelnemer en ook hier krijgen NTFU-leden 3 euro korting zodat zij slechts € 17,00 betalen