Inschrijven tocht

Inschrijven Alternatieve Diekirch-Valkenswaard. 


Op zaterdag 28 augustus 2021 wordt de toertocht Alternatieve Diekirch-Valkenswaard over een afstand van 250 km verreden. Daarnaast wordt tevens een tocht van 145 km georganiseerd. Inschrijven voor één van beide tochten kan vanaf 17 juni a.s. tot en met 25 augustus. Wij vragen u dan ook dringend om hiermee rekening te houden.

Inschrijven vanuit Nederland en België – individueel .

Alle inschrijvers met een Nederlands of Belgisch IBAN-nummer kunnen individueel inschrijven.
Degenen, die een ander IBAN-nummer hebben kunnen dit niet.

Klik op onderstaande button om u in te schrijven.

Online-inschrijven Alternatieve Diekirch-Valkenswaard

Inschrijven Buitenlanders (niet-Nederland en niet-België) en groepen.

Zij kunnen zich  via dit mailadres (=> henryswwk@gmail.com ) melden met hun gegevens zoals: naam, adres, woonplaats, land en geboortedatum. Dit laatste geldt ook voor groepen (ook uit Nederland) – uiteraard met dezelfde gegevens. Hierna ontvangen zij een email via bureau ‘Inschrijvingen’.

Afhandeling inschrijven algemeen:

Na overschrijving van de verschuldigde kosten, is elke ‘inschrijver’ ingeschreven als deelnemer en ontvangt een email onder welk inschrijvingsnummer hij/zij staat ingeschreven. Dit nummer is nodig ter controle bij de uitgifte van van het kaderplaatje en het scan-pasje, die beide in Valkenswaard, voor de start, worden uitgereikt.

Het inschrijvingsbedrag voor de tocht over 250 km is vastgesteld op € 25,00 per deelnemer; NTFU-leden krijgen € 3,00 korting en betalen derhalve slechts € 22,00. Het inschrijvingsbedrag voor de tocht over 145 km is vastgesteld op € 18,00 per deelnemer en ook hier krijgen NTFU-leden 3 euro korting zodat zij slechts € 15,00 betalen