Inschrijven tocht

Inschrijven Diekirch-Valkenswaard ( 260km ). 


Op zaterdag 28 augustus 2021 wordt – al weer – editie 42 van de internationale toertocht Diekirch-Valkenswaard over een afstand van 260 km. verreden. Inschrijven kan i.v.m. corona vanaf 1 juni a.s. tot en met 22 augustus. Wij vragen u dan ook dringend om hiermee rekening te houden.

Inschrijven vanuit Nederland en België – individueel .

Alle inschrijvers met een Nederlands of Belgisch IBAN-nummer kunnen individueel inschrijven.
Degenen, die een buitenlands IBAN-nummer hebben kunnen dit niet.

Klik op onderstaande button om u in te schrijven.

Online-inschrijven Diekirch-Valkenswaard (260 km)

Inschrijven Buitenlanders (niet-Nederland) en groepen.

Zij kunnen zich  via dit mailadres (=> henryswwk@gmail.com ) melden met hun gegevens zoals: naam, adres, woonplaats, land en geboortedatum. Dit laatste geldt ook voor groepen (ook uit Nederland) – uiteraard met dezelfde gegevens. Hierna ontvangen zij een email via bureau ‘Inschrijvingen’.

Afhandeling inschrijven algemeen:

Na overschrijving van de verschuldigde kosten, is elke ‘inschrijver’ ingeschreven als deelnemer en ontvangt een email onder welk inschrijvingsnummer hij/zij staat ingeschreven. Dit nummer is nodig ter controle van het rugnummer en het nummer op het scan-pasje, die beide in Diekirch, voor de start, worden uitgereikt.

Het inschrijvingsbedrag is vastgesteld op € 35,00 per deelnemer; NTFU-leden krijgen € 3,00 korting en betalen derhalve slechts € 32,00. Degenen die vóór 1 augustus inschrijven krijgen een korting van € 5,00. De kosten van bus/fietsvervoer zijn € 30,00.


Inschrijven Lammersdorf-Valkenswaard (140 km).

Op speciaal verzoek organiseren we dit jaar ook weer een toertocht van 140 kilometer. Bij het eerste initiatief in 2019 bleek dat we daarmee tegemoet komen aan beginners en senioren. De start voor deze toertocht is in de plaats Lammersdorf, de 2e stop voor de renners van Diekirch-Valkenswaard. In Lammersdorf wordt om 10.00 uur ’s morgens massaal gestart. De deelnemers rijden vanuit Lammersdorf hetzelfde traject als de deelnemers van Diekirch-Valkenswaard en hebben dezelfde controleposten. Ook zij zullen onthaald worden op de Markt in Valkenswaard.

Door deze 140 kilometer te fietsen wordt de mogelijkheid geboden om de sfeer te ervaren van onze toertocht, inclusief het onthaal op de Markt van Valkenswaard.

Inschrijven voor de toertocht Lammersdorf-Valkenswaard kan vanaf 1 juni tot en met 22 augustus. Wij vragen u dan ook dringend om hiermee rekening te houden.

Klik op onderstaande button om u in te schrijven voor de tocht van 140 km.

Online inschrijven Lammersdorf-Valkenswaard (140 km)

Het inschrijvingsbedrag is vastgesteld op € 18,00 per deelnemer; NTFU-leden krijgen € 3,00 korting en betalen slechts € 15,00. Degenen die vóór 1 augustus inschrijven krijgen een korting van € 3,00.
Houdt u ook de website in de gaten voor verdere nieuwsberichten.