Coronavirus belemmert toertochten SWWK

In verband met de maatregelen inzake het coronavirus zal de Crocusrit van 13 april 2020 geen doorgang vinden.

Om dezelfde redenen zal de inschrijving voor Diekirch-Valkenswaard tot nader bericht uitgesteld worden.


Bestuur en medewerkers SWWK wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2020

Bovendien willen wij jullie – deelnemers, begeleiders, sponsoren, vrienden en kennissen – alle bedanken, dat  jullie onze 3 toertochten (Diekirch-Valkenswaard, Lammersdorf-Valkenswaard en de Crocusrit) – weer tot een groot(s) succes hebben gemaakt.

Aan al diegenen, die wij niet persoonlijk de hand kunnen drukken, wensen wij – bij deze – alle voorspoed, sportiviteit, geluk en goede gezondheid in het nieuwe jaar toe.

Wij zien iedereen graag weer terug bij onze tochten op maandag 13 april 2020 (Crocusrit) en/of zaterdag 29 augustus 2020 (Diekirch-Valkenswaard en Lammersdorf-Valkenswaard). Jullie mogen dit alvast in je agenda noteren!

Anne-Marie Mollen-Kemps, Netty Lathouwers, Harrie Baken, Jan Steevens, Henry de Wit en Henk van Dooren.


Definitieve versie 2.0 route en routebeschrijving DV 2019 op website

Per vandaag (26 augustus) is de versie 2.0  routeomschrijving Diekirch-Valkenswaard 2019 op deze website geplaatst. Er zijn een 6-tal wijzigingen aangebracht vanwege wegomleggingen en -blokkades voornamelijk in Duitsland. De totaal afstand is daardoor 266 km. geworden. Er zit nog een kleine kans in, dat we in Belgie alsnog een klein stukje kunnen inkorten. Onze uitpijlers onderzoeken dat punt nog. Het resultaat daarvan zult u evt. merken als u aan het einde de kilometerteller heeft gecontroleerd.

Wij wensen iedereen een fantastische en succesvolle tocht; de weergoden hebben hun teller op 24 graden gezet!Receptie in Diekirch op vrijdag 30 augustus 2019

Beste deelnemers en begeleiders,

In verband met een motorevenement in Diekirch – op dezelfde dag – vindt de receptie van Diekirch-Valkenswaard dit jaar niet plaats op camping De la Sûre maar in het Parc Municipal, gelegen aan Avenue de la Gare achter Maison de l’Orientation. Op deze plek kunnen de deelnemers ook de startbewijzen in ontvangst nemen.

De receptie begint om 17.00 uur en duurt tot ca 18.30 uur.