Nieuwe route Diekirch- Valkenswaard 2017 gaat door!

Beste toerfietsers, begeleiders en sponsoren,

Het bestuur SWWK is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen van de 39e editie van Diekirch-Valkenswaard, die op 26 augustus 2017 zal worden verreden. En … met groot enthousiasme en 100% zekerheid kunnen we melden, dat deze editie doorgang zal vinden.

Het traject, waarover we gaan fietsen, is voor ongeveer 70% nieuw en anders dan de voorgaande jaren. Uiterlijk einde maart 2017 kunnen we jullie alle informatie geven en de definitieve route ook bij de NTFU melden. Wij zijn daar vanaf nu ook bij aangesloten.

Onze ritten resp. Diekirch-Valkenswaard op 26 augustus 2017 en de (RegioBank Bastian & Visser) Crocusrit op 23 april zijn beide (nu al!) beoordeeld als 2-sterren ritten. Ze staan al vermeld in de NTFU kalender 17/18.

Wij adviseren jullie daarom met klem om onze resp. deze website en die van de NTFU met regelmaat te bezoeken. Vanaf 1 april kunt u weer (voor)inschrijven voor Diekirch-Valkenswaard via deze website; bij de Crocusrit kunt u inschrijven bij de start in Valkenswaard.

Wij houden het nog even spannend!


Bestuur SWWK wenst u alle prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar

Uit naam van het bestuur en medewerkers/vrijwilligers van de Stichting Wieleraktiviteiten Wim Kemps (SWWK) wensen wij u alle prettige feestdagen en een gelukkig en sportief jaar 2017 toe.

Wij willen u – deelnemers, begeleiders, vrienden en kennissen – alle bedanken, dat u onze toertochten – resp. Diekirch-Valkenswaard en de Crocusrit – weer tot een groots succes heeft gemaakt.

Aan al diegenen, die wij niet persoonlijk de hand kunnen drukken, wensen wij – bij deze – alle voorspoed, sportiviteit, geluk en goede gezondheid in het nieuwe jaar.

Wij zien iedereen graag weer bij onze tochten op zondag 23 april (Crocusrit) en/of zaterdag 26 augustus van het komende jaar 2017.

 

Het bestuur van SWWK

Anne-Marie Mollen-Kemps, Netty Lathouwers, Yvonne de Jong, Jan Steevens, Henk van Dooren

 

 

 


Groot zangsucces van dochter Romy van sponsor ‘Bakkerij de Proost’.

romy-de-proost

Enkele weken geleden heeft Romy de Proost, de dochter van Robert de Proost  – sponsor van de heerlijke krentenbollen tijdens onze tocht Diekirch-Valkenswaard – zich via een zeer spannende finale in ‘The Next Boy/Girl  Band’ gezongen. Miljoenen Tv-kijkers waren daar getuige van.

Via een andere, aanwezige fan – Marloes Ruijs (bedankt daarvoor) – was ons bestuurslid Henk van Dooren in staat even samen met Romy op de foto te gaan. Geen enkel probleem voor Romy, die zeker in de toekomst nog veel meer in beeld (met geluid) zal gaan komen. Pa Robert kan trots zijn op zijn dochter, evenals op zijn heerlijke oliebollen, waarvan we ook nog wel even wilden genieten.

De goedlachse Romy genoot in volle teugen van de terecht verdiende aandacht – de Stichting Wieleraktiviteiten Wim Kemps wenst haar alle geluk en succes van de wereld toe. Wie weet ‘zingt’ ze volgend jaar bij editie 39 van Diekirch-Valkenswaard ook wel op het podium op de Markt!?


Doorkomsttijden per post – van start tot finish – DV 2016 beschikbaar.

Omdat er op bepaalde plaatsen op het traject Diekirch-Valkenswaard wat minder bereik was en in Valkenswaard een (1) scanner het een tijdje liet afweten, kunnen we wat later dan gewenst alsnog de doorkomsttijden per post laten zien.

Helaas hebben wij in 40% van de gevallen de tijd van Valkenswaard via een ‘formule, gebaseerd op de voorgaande posten’  doorberekend. Die tijd zal niet de exacte tijd zijn.

Mochten er deelnemers zijn, die de echte tijd zelf hebben genoteerd, alsnog in de ‘stand’ verwerkt willen zien, dan kunnen ze deze tot uiterlijk 3 september doormailen naar  henryswwk@gmail.com .

Deze zullen dan alsnog z.s.m. worden gewijzigd.

 

Iedereen bedankt voor het begrip en de geleverde topprestatie tijdens deze 38e editie!


Winnaar gratis fietspositiemeting

Dit jaar (2016) stelt onze sportmedisch partner SMC SportMax (de Kempen Vitaal) uit Eindhoven een gratis fietspositiemeting – ter waarde van € 150 – aan 1 persoon van onze Stichting SWWK beschikbaar.

Wij hebben deze prijs verloot onder die inschrijvers resp. de deelnemers, die de tocht volledig hebben uitgereden.

De winnaar is geworden :

Harm Wouters (nr. 541) uit Sint-Oedenrode 

Wij vragen de winnaar om op korte termijn contact op te nemen met een bestuurslid van onze Stichting Wieleraktiviteiten Wim Kemps (Mob. 06-51349201).  Hij zal dan alle informatie krijgen om een afspraak te maken om de meting te laten uitvoeren.

Het bestuur en organisatie SWWK feliciteert Harm met deze mooie prijs.