RegioBank Bastian & Visser Crocusrit op zondag 23 april

Op zondag 23 april 2017 kan weer de ‘zoveelste’ editie van de Toertocht “Regiobank Bastian & Visser Crocusrit” worden verreden. Inschrijving en start is tussen 8 en 9 uur bij Café de Bel op de Markt in Valkenswaard.  De kosten zijn € 4,50; NTFU-leden krijgen € 1 korting en betalen slechts € 3,50. De tochten van resp. 80 en 110/115 km. zijn volledig uitgepijld en kennen een andere startroute dan voorheen  i.v.m. de mogelijke drukte bij het Eurocircuit – GP Motorcross. Er is een bevoorradings- tevens controlepost onderweg in Hooge Mierde. De finishpost sluit om 14:00 uur.


Overlijden oprichter (en erevoorzitter) Wim Kemps

Gisteravond (op maandag 3 april 2017) bereikte ons het droevige bericht, dat op diezelfde dag ‘s avonds om 19:00 uur onze oprichter en tevens initiator van onze toertochten de Crocusrit en Diekirch-Valkenswaard – Wim Kemps – is overleden. Wim was al een tijdje ziek, waardoor hij genoodzaakt was om het wat rustiger aan te doen en niet meer in staat was om bijv. nog actief te zijn bij de laatste editie van Diekirch-Valkenswaard in 2016. Hij wilde wel graag op de hoogte blijven van alles.

Wij verliezen in hem een fantastisch mens, die zeer betrokken was bij alles wat met ‘wielrennen’ en ‘toerfietsen’ te maken had. Hij bleef geïnteresseerd tot aan de laatste dag. Wij wensen zijn vrouw Ine en de 3 dochters Monique, Marjolein en Anne-Marie met hun familie, vrienden en kennissen, veel sterkte in de verwerking van het verlies van hun partner, vader en opa.

Op dit moment hebben wij nog geen verdere informatie over datums, uitvaart etc.. Wij vragen daarom ook aan ieder, die nog een laatste groet wil brengen, de berichten in de media of deze website met respect af te wachten.


Nieuwe route Diekirch- Valkenswaard 2017 gaat door!

Beste toerfietsers, begeleiders en sponsoren,

Het bestuur SWWK is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen van de 39e editie van Diekirch-Valkenswaard, die op 26 augustus 2017 zal worden verreden. En … met groot enthousiasme en 100% zekerheid kunnen we melden, dat deze editie doorgang zal vinden.

Het traject, waarover we gaan fietsen, is voor ongeveer 70% nieuw en anders dan de voorgaande jaren. Uiterlijk einde maart 2017 kunnen we jullie alle informatie geven en de definitieve route ook bij de NTFU melden. Wij zijn daar vanaf nu ook bij aangesloten.

Onze ritten resp. Diekirch-Valkenswaard op 26 augustus 2017 en de (RegioBank Bastian & Visser) Crocusrit op 23 april zijn beide (nu al!) beoordeeld als 2-sterren ritten. Ze staan al vermeld in de NTFU kalender 17/18.

Wij adviseren jullie daarom met klem om onze resp. deze website en die van de NTFU met regelmaat te bezoeken. Vanaf 1 april kunt u weer (voor)inschrijven voor Diekirch-Valkenswaard via deze website; bij de Crocusrit kunt u inschrijven bij de start in Valkenswaard.

Wij houden het nog even spannend!


Bestuur SWWK wenst u alle prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar

Uit naam van het bestuur en medewerkers/vrijwilligers van de Stichting Wieleraktiviteiten Wim Kemps (SWWK) wensen wij u alle prettige feestdagen en een gelukkig en sportief jaar 2017 toe.

Wij willen u – deelnemers, begeleiders, vrienden en kennissen – alle bedanken, dat u onze toertochten – resp. Diekirch-Valkenswaard en de Crocusrit – weer tot een groots succes heeft gemaakt.

Aan al diegenen, die wij niet persoonlijk de hand kunnen drukken, wensen wij – bij deze – alle voorspoed, sportiviteit, geluk en goede gezondheid in het nieuwe jaar.

Wij zien iedereen graag weer bij onze tochten op zondag 23 april (Crocusrit) en/of zaterdag 26 augustus van het komende jaar 2017.

 

Het bestuur van SWWK

Anne-Marie Mollen-Kemps, Netty Lathouwers, Yvonne de Jong, Jan Steevens, Henk van Dooren

 

 

 


Groot zangsucces van dochter Romy van sponsor ‘Bakkerij de Proost’.

romy-de-proost

Enkele weken geleden heeft Romy de Proost, de dochter van Robert de Proost  – sponsor van de heerlijke krentenbollen tijdens onze tocht Diekirch-Valkenswaard – zich via een zeer spannende finale in ‘The Next Boy/Girl  Band’ gezongen. Miljoenen Tv-kijkers waren daar getuige van.

Via een andere, aanwezige fan – Marloes Ruijs (bedankt daarvoor) – was ons bestuurslid Henk van Dooren in staat even samen met Romy op de foto te gaan. Geen enkel probleem voor Romy, die zeker in de toekomst nog veel meer in beeld (met geluid) zal gaan komen. Pa Robert kan trots zijn op zijn dochter, evenals op zijn heerlijke oliebollen, waarvan we ook nog wel even wilden genieten.

De goedlachse Romy genoot in volle teugen van de terecht verdiende aandacht – de Stichting Wieleraktiviteiten Wim Kemps wenst haar alle geluk en succes van de wereld toe. Wie weet ‘zingt’ ze volgend jaar bij editie 39 van Diekirch-Valkenswaard ook wel op het podium op de Markt!?