Bestuur en medewerkers SWWK wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2020

Bovendien willen wij jullie – deelnemers, begeleiders, sponsoren, vrienden en kennissen – alle bedanken, dat  jullie onze 3 toertochten (Diekirch-Valkenswaard, Lammersdorf-Valkenswaard en de Crocusrit) – weer tot een groot(s) succes hebben gemaakt.

Aan al diegenen, die wij niet persoonlijk de hand kunnen drukken, wensen wij – bij deze – alle voorspoed, sportiviteit, geluk en goede gezondheid in het nieuwe jaar toe.

Wij zien iedereen graag weer terug bij onze tochten op maandag 13 april 2020 (Crocusrit) en/of zaterdag 29 augustus 2020 (Diekirch-Valkenswaard en Lammersdorf-Valkenswaard). Jullie mogen dit alvast in je agenda noteren!

Anne-Marie Mollen-Kemps, Netty Lathouwers, Harrie Baken, Jan Steevens, Henry de Wit en Henk van Dooren.


Definitieve versie 2.0 route en routebeschrijving DV 2019 op website

Per vandaag (26 augustus) is de versie 2.0  routeomschrijving Diekirch-Valkenswaard 2019 op deze website geplaatst. Er zijn een 6-tal wijzigingen aangebracht vanwege wegomleggingen en -blokkades voornamelijk in Duitsland. De totaal afstand is daardoor 266 km. geworden. Er zit nog een kleine kans in, dat we in Belgie alsnog een klein stukje kunnen inkorten. Onze uitpijlers onderzoeken dat punt nog. Het resultaat daarvan zult u evt. merken als u aan het einde de kilometerteller heeft gecontroleerd.

Wij wensen iedereen een fantastische en succesvolle tocht; de weergoden hebben hun teller op 24 graden gezet!Receptie in Diekirch op vrijdag 30 augustus 2019

Beste deelnemers en begeleiders,

In verband met een motorevenement in Diekirch – op dezelfde dag – vindt de receptie van Diekirch-Valkenswaard dit jaar niet plaats op camping De la Sûre maar in het Parc Municipal, gelegen aan Avenue de la Gare achter Maison de l’Orientation. Op deze plek kunnen de deelnemers ook de startbewijzen in ontvangst nemen.

De receptie begint om 17.00 uur en duurt tot ca 18.30 uur.


Routebeschrijvingen, G.P.S. en hoogtemeters 2019 beschikbaar.

Vanaf vandaag 9 juli 2019 zijn de routebeschrijvingen op deze website weer beschikbaar en van toepassing op de 41e editie. Dit geldt zowel voor de wielrenners als de begeleiders. Ook de hoogtemeters laten we weer zien.

Deze gegevens hebben betrekking op de tocht van 260 km. vanuit Diekirch naar Valkenswaard. Voor wat betreft de 140 km.-tocht kunt u dezelfde beschrijvingen en gegevens gebruiken vanaf Lammersdorf (waar een aparte startplaats is ingericht) …. met dat verschil, dat je de eerste 123 km. niet behoeft te rijden.

Extra info: Nagenoeg alle hoogtemeters (‘klimmeters’) zitten in dat eerste stuk; het tweede stuk kent geen ‘klimmeters’ meer; hier wordt alleen nog maar gedaald.

Voorbehoud: Het kan zijn, dat we vanuit officiële instanties nog berichten krijgen omtrent wijzigingen in het traject; wij zullen die z.s.m. aanbrengen en via een nieuwsbericht melden.