Crocusrit moet wederom geannuleerd worden

Dinsdagavond heeft demissionair premier Rutte medegedeeld dat de versoepelingen nog niet mogelijk zijn en de lockdown weer verlengd wordt tot in ieder geval 28 april. Dat betekent dat er geen evenementen/toertochten georganiseerd mogen worden t/m 28 april. Om die reden kan de crocusrit ook in 2021 geen doorgang vinden.


Inschrijfdatum uitgesteld

In verband met de corona-maatregelen die gelden in Luxemburg, Duitsland en België is het op dit moment nog niet mogelijk om groen licht te krijgen voor de editie Diekirch-Valkenswaard op 28 augustus van dit jaar. Om die reden wordt de mogelijkheid om in te kunnen schrijven verplaatst naar 1 juni aanstaande. Op dat moment hopen we met goed nieuws te kunnen komen rondom de editie 2021.

Het doorgaan van de crocusrit is op dit moment ook nog onzeker. We wachten de komende persconferentie af en nemen dan een besluit. Volg daarom de berichtgeving op de website, facebook of instagram.


Onze agenda 2021!!

Door de coronatijd is dit onder voorbehoud, maar wij willen jullie de geplande data niet onthouden.
Zondag 25 april 2021:
– Bastian&Visser RegioBank Crocusrit
Zaterdag 28 augustus 2021:
– Lammmersdorf – Valkenswaard
– Diekirch – Valkenswaard
Wij hopen jullie bij deze tochten te zien!


Dit jaar geen Diekirch-Valkenswaard

Door alle maatregelen rondom het coronavirus die gelden in Nederland, Luxemburg, Duitsland en België heeft het bestuur van SWWK besloten om dit jaar Diekirch-Valkenswaard niet door te laten gaan. De onzekerheid naar de toekomst speelt daar een grote rol in, maar bovenal gaat gezondheid voor de sport en vermaak. 

We gaan er als bestuur voor om op zaterdag 28 augustus 2021 editie 42 van Diekirch-Valkenswaard te organiseren.


Coronavirus belemmert toertochten SWWK

In verband met de maatregelen inzake het coronavirus zal de Crocusrit van 13 april 2020 geen doorgang vinden.

Om dezelfde redenen zal de inschrijving voor Diekirch-Valkenswaard tot nader bericht uitgesteld worden.