Sponsoren A/B

Onze A+B Sponsoren:

Cafe de Beldiekierch
PLUS geeft meer, veel meer. Gemeente ValkenswaardOnze gastheer  op de Markt in ValkenswaardOnze gastheer in Diekirch; vertegenwoordiger van de Stadt Diekirch, Camping de la Sûre en Brasserie Diekirch.

 

aqualon aqualonsimacglaes-drankengroothandel
Aqualon van ZutphenAqualon van HerkBetrouwbare en deskundige partner in ICT-beheer; zij sturen de tijden van de deelnemers in de wolken!Een uitgebreid productassortiment, service en klantgerichtheid zijn onze sleutelwoorden.

Laatste nieuws betreffende Aqualon:

Aqualon is al jaren een trouwe sponsor van Diekirch-Valkenswaard. Onlangs is het installatie- en service & onderhoud gedeelte van Aqualon overgenomen door de broers Willem en Jasper van Zutphen uit Eersel. Het bedrijf gaat verder onder de naam Aqualon van Zutphen Installatietechniek B.V.

De sanitair-tak van Aqualon -inclusief showroom- wordt zelfstandig door de huidige directie, Aart van Herk, voortgezet onder de naam Aqualon van Herk. De beide bedrijven gaan op het gebied van sanitair, showroom en installatiewerk verregaand samenwerken. Vandaar dat Aqualon van Herk ook graag samen met Aqualon van Zutphen Installatietechniek B.V. verder gaat met de sponsoring voor Diekirch-Valkenswaard.

 steevens beukers-autoschade
 Sponsor van de deelnemerspasjes maar vooral ‘leverancier van vakwerk door vlak werk!’Uw deskundige, betrokken en betrouwbare partner voor Valkenswaard en omgevingReclamebureau Sublyme
Ontwerp | drukwerk | signing
Beukers Autoschade uit Westerhoven