Terugblik Alternatieve Diekirch Valkenswaard 2021

Het organiseren van de alternatieve toertocht was voor de toekomst van ons evenement erg belangrijk. Als stichting hebben we ieder jaar een aantal vaste lasten, zoals de kosten voor opslag van alle materialen, de verzekering, het hosten van de website en het lidmaatschap van de NTFU. Doordat we het afgelopen 1,5 jaar geen tochten konden organiseren stonden daar geen inkomsten tegenover. We wisten daarom één ding zeker. Niets organiseren betekende het einde van Diekirch-Valkenswaard.

Door de ontvangen inschrijvingen en door de bijdragen van onze sponsoren is ons mooie evenement financieel veilig gesteld voor komend jaar. We gaan nu even met vakantie, daarna evalueren en dan met veel enthousiasme starten met de voorbereidingen voor Diekirch-Valkenswaard 2022.

Gisterenmorgen (zondag 29/8) hebben we de debriefing gehad met onze vrijwilligers. Allen waren enorm enthousiast door alle positieve geluiden die ze van de deelnemers hebben ontvangen. Allen hebben aangegeven ook in 2022 graag mee te werken. Als bestuur zijn we iedereen dankbaar voor de vele complimenten over de tocht, het uitpijlen en de verzorging op de controleposten.
Het was een gezellig wielerfeestje op de nieuwe Markt. Gelet op de fietsen in de fietsenstalling hadden velen zin om weer eens gezellig bij te kletsen over onze passie wielrennen.

We hebben veel complimenten ontvangen via de mail. Bij deze een compilatie:

……Het was een leuk evenement, mooie route en goed georganiseerd. Ons clubke heeft een mooie dag gehad. Bedankt en tot volgend jaar……

…..Zeer geslaagde tocht mooi geregeld volgend jaar Diekirch Valkenswaard…..

……Was echt top geregeld en de route was prachtig. Tot volgend jaar. Wij zijn er zeker bij!….

….. hartelijk bedankt! Het was wederom top georganiseerd!…..

….. Via deze weg wil ik ook graag mijn complimenten geven voor de fantastische organisatie. Ik heb zelden een toertocht meegemaakt die zo goed uitgepijld was, waar zo veel goede verzorgingsposten waren en waar zo veel enthousiaste en vriendelijke mensen bij waren! Het was echt een feestje! Dit was mijn eerste deelname maar hoop er volgend jaar bij de echte tocht zeker weer bij te zijn! Heel veel dank!…..