Informatie (toekomstige) deelnemers

Bij deze willen we de deelnemers er op attenderen dat jullie na inschrijving wel een bevestiging moeten hebben ontvangen via de mail. Gebleken is dat sommigen door bijvoorbeeld een tikfout in het mailadres geen bevestiging ontvingen. Deze bevestiging is nodig om het kaderplaatje en het scanpasje te kunnen ontvangen. Dus mocht je geen bevestiging hebben ontvangen stuur dan een mail naar henryswwk@gmail.com.

We geven alle deelnemers op vrijdagavond 27 augustus de gelegenheid om het kaderplaatje en het scanpasje al vast op te halen. Dit kan dan van 19.00 tot 21.00 uur bij onze hoofdsponsor café de Bel, Markt 26, 5554 CC Valkenswaard. Degenen die te ver weg wonen of verhinderd zijn kunnen op zaterdagmorgen vanaf 6.00 uur terecht bij de tent van de centrale post op de Markt in Valkenswaard.

Degenen die nog niet ingeschreven hebben en één van beide mooie tochten willen fietsen willen we meegeven dat de mogelijkheid tot inschrijven volgende week stopt op 25 augustus. Dus wacht niet te lang en schrijf in. Aan het weer kan het niet liggen: Zon en droog, 21 graden en slechts windkracht 1!