Nieuws omtrent 140 km. tocht Lammersdorf-Valkenswaard

Op speciaal verzoek organiseren we dit jaar ook een toertocht van 140 kilometer. De start voor deze toertocht is in de plaats Lammersdorf, de 2e stop voor de renners van Diekirch-Valkenswaard. In Lammersdorf wordt om 8.00 uur ’s morgens massaal gestart. De deelnemers rijden vanuit Lammersdorf hetzelfde traject als de deelnemers van Diekirch-Valkenswaard en hebben dezelfde controleposten. Ook zij zullen onthaald worden op de markt in Valkenswaard.

Door deze 140 kilometer te fietsen wordt de mogelijkheid geboden om de sfeer te ervaren van onze toertocht, inclusief het onthaal op de Markt van Valkenswaard. We willen wel dat alle deelnemers aan deze tocht binnen zijn voor de renners die vanaf Diekirch komen. Al naar gelang de weersomstandigheden zal dit ergens tussen 14.00 – 14.45 uur zijn. Er fietst een “bezemploeg” mee die in verbinding staat met de begeleiding van de eerste renners vanuit Diekirch. Mocht deze bezemploeg u inhalen dan wordt u verzocht om aan te sluiten. De deelnemers die na de bezemploeg op de markt arriveren kunnen we helaas geen onthaal bieden zoals we dat gewend zijn. Het podium is na dat tijdstip gereserveerd voor onze deelnemers vanuit Diekirch.

Inschrijven voor de toertocht Lammersdorf-Valkenswaard kan vanaf 16 mei tot en met 26 augustus. Wij vragen u dan ook dringend om hiermee rekening te houden.