Overlijden oprichter (en erevoorzitter) Wim Kemps

Gisteravond (op maandag 3 april 2017) bereikte ons het droevige bericht, dat op diezelfde dag ‘s avonds om 19:00 uur onze oprichter en tevens initiator van onze toertochten de Crocusrit en Diekirch-Valkenswaard – Wim Kemps – is overleden. Wim was al een tijdje ziek, waardoor hij genoodzaakt was om het wat rustiger aan te doen en niet meer in staat was om bijv. nog actief te zijn bij de laatste editie van Diekirch-Valkenswaard in 2016. Hij wilde wel graag op de hoogte blijven van alles.

Wij verliezen in hem een fantastisch mens, die zeer betrokken was bij alles wat met ‘wielrennen’ en ‘toerfietsen’ te maken had. Hij bleef geïnteresseerd tot aan de laatste dag. Wij wensen zijn vrouw Ine en de 3 dochters Monique, Marjolein en Anne-Marie met hun familie, vrienden en kennissen, veel sterkte in de verwerking van het verlies van hun partner, vader en opa.

Op dit moment hebben wij nog geen verdere informatie over datums, uitvaart etc.. Wij vragen daarom ook aan ieder, die nog een laatste groet wil brengen, de berichten in de media of deze website met respect af te wachten.