Wij willen – heel graag – wat van jullie weten!

Afgelopen 2 edities (2017 en 2018) van Diekirch-Valkenswaard hebben meerdere deelnemers – leden van de NTFU – onze ‘monstertocht’ beoordeeld met (gemiddeld) de cijfers 8,7 en 9,9 op een schaal van 10. Onze grote dank daarvoor!

Wij – de organisatie SWWK – leven echter niet met de gedachte ‘het kan niet meer beter’; natuurlijk kan dat! Wij willen ook meer en nieuwe deelnemers, die onze fantastische tocht gaan rijden! Wij vragen daarom ‘dringend’ om nieuwe ideeën, wensen, verbeteringen, vereenvoudigingen en aanpassingen aan ons kenbaar te maken. Als jullie ons daarmee helpen, kunnen wij jullie ook weer helpen. Wij willen graag ‘input’ van jullie. Voel je vrij en laat je horen!

Hoe brengt u ons op de hoogte? Dat is eenvoudig!

Stuur een e-mail naar vdmo@vdmo.nl met de titel “057 goed, beter, best”; meldt daarop die zaken, die u graag anders zou willen zien. Wij zijn u daarvoor zeer dankbaar en u ontvangt altijd – binnen enkele dagen – een reactie van ons. Belangrijke zaken zetten we op een ‘actiepuntenlijst’ en pakken we aan. Wij rekenen op veel reacties!